Simply Garden Design
Simply Garden Design

Sunningdale Preschool

Through fundraising & grants the preschool managed to have the funds to make changes to the premises & garden in two phases.

Phase one was to do the internal work & create two sets of patio doors leading onto the new deck. In the garden added a covered deck making better use of the existing space & creating a safe area that could be used whatever the weather. A flower bed was added that could be reached either from the deck or from the long seat on the opposite side.

Phase two was the addition of astro turf, black boards, veg patch & seating at the top end, whilst at the bottom end a wild  area was created with living willow tunnels & a mud patch complete with fossills & stones for imaginative play.

The end result was a great area for both the children & the staff.